DOPORUČUJEME

stehovani

hlavní značky

SUUNTO POLAR GARMIN

SPORTIDENT VJSPORT
TRIMTEX

45 sleva

Kompletní nabídka časomíry pro pořadatele i sportovce. Zastoupení pro ČR.

Přejděte na bezkontaktní čipy!

čip

Complete offer of timekeeping for organizers and athletes. Representation for the Czech Republic.

Switch to contactless chips!

Pokerstore team v Barceloně

pokerstore team

Náš pokerový obchod se stal partnerem týmu pro největší turnaj, který se v letošním roce konal v Evropě - hlavní event PokeStars Championship Barcelona.

Tento turnaj přilákal do slunné Barcelony 1692 hráčů včetně největších světových hvězd a také absolutního leadra světových tabulek Daniel Negreanu nebo třeba nejúspěšnějšího českého hráče Martina Staszka.

V této konkurenci nastoupila celkem necelá desítka hráčů reprezentující Českou republiku a mezi nimi se neztratili hráči Pokestore týmu. 

Hráči Pokerstore týmu patřili k nejlepším Čechům ve startovním poli a obsadili z našich druhé a třetí nejlepší umístění.

přímý přenos

Nakonec postoupili až do nejlepší stovky a patřilo jim mezi 1692 startujícími 86. a 96. místo. Vzhledem k tomu, že oceněno ITM bylo 247 nejlepších, je vidět, že naši v Barceloně byli vidět a to doslova. Ve třetím hracím dni se hráč s logem POKERSTORE propracoval až na televizní stůl a diváci na celém světě mohli vidět jeho boj se světovými hvězdami jako Andre Akkari (BRA), Patrick Leonard (GB) nebo Nick Petrangelo (USA).

Sdílejte s přáteli